Sponsoring

Vrienden van Manege Hillegersberg

Sinds 5 mei 2019 heeft Manege Hillegersberg een prachtige, gloednieuwe hippische topsportlocatie. .

Ondanks dat wij veel faciliteiten op dit moment al hebben gerealiseerd blijft er een verlanglijstje open staan. Voor de realisatie hiervan zijn wij nog op zoek zijn naar aanvullende donaties en sponsorgelden.

Het is nu voor sponsors een prima moment om als “partner” onderdeel te worden van dit prachtige nieuwe bedrijf en samen door te groeien naar een mooie toekomst. Pak deze buitenkans!

Hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden.

Sponsoring Boulevard

De brede gang binnen de manege die de kantine, rijbanen en stallen met elkaar verbindt noemen we de Boulevard. Deze ruimte is zeer geschikt om als hoofdsponsor groots uit te pakken met niet alleen reclame-uitingen, maar ook bijvoorbeeld met vitrines. De hoofdsponsor wordt bij de officiële opening van de manege in september 2019 uitgebreid in het zonnetje gezet.

De Boulevard wordt slechts aan 1 sponsor verhuurd. De kosten bedragen € 2.500 per jaar excl. BTW.

Sponsoring poetsplaatsen en zadelkamers

We hebben in totaal 7 poetsplaatsen (incl. 2 solariums) en 2 grote zadelkamers. Voor zakelijke klanten en/of relaties is het mogelijk om één van deze te sponsoren. Uw bedrijfsnaam zal middels een roestvrijstalen bord aan de wand van de betreffende poetsplaats of zadelkamer te komen hangen. De kosten bedragen € 500 per jaar excl. BTW voor een poetsplaats en € 1000 per jaar excl. BTW voor een zadelkamer. Ook deze sponsors krijgen bij de officiële opening extra aandacht.

Vrienden Van manege Hillegersberg

Als vriend(in) van de manege draagt u bij aan de verdere optimalisatie en realisatie van de nieuwe manege, nu en in de toekomst. De Vrienden Van is bedoeld voor volwassenen, kent een laagdrempelig karakter en is gericht op sociale activiteiten die op de manege plaatsvinden, maar niet altijd paardgericht hoeven te zijn. Vier keer per jaar vindt er een meeting plaats, waarvan minimaal één echte klapper.

We beginnen met een eerste meeting begin juni, waarbij het doel zal zijn Vrienden te werven, maar waarbij ook al leuke evenementen plaats vinden.

De kosten van de Vrienden Van bedragen € 250 per jaar.

Bijdrage vergroting binnen rijbaan (donatie)

Voor een bijdrage met een bescheidener, eenmalig karakter kunnen er vierkante meters worden gekocht.

De binnenrijbaan is 400 m2 groter dan in de oude manege. Om deze vergroting te bekostigen is het mogelijk om één of meerdere m2 te “kopen”. Uw (bedrijfs)naam wordt vermeld op een bord bij de binnenrijbaan.
Elke m2 kost eenmalig € 100.

 

Onze trouwe sponsoren